• royalfm de muziek van 2024

    royalfm jaar in jaar uit

    ook in dit jaar blijven wij u verrassen met heerlijk muziek, wat met de inzet van onze radiomakers naar een heerlijk sfeertje getild wordt. daar de programmering bijna zijn volledige bezetting heeft, kunt u bijna iedere dag wel een radiomaker live horen draaien met van iedere radiomaker een eigen programma, wat weer betekent dat elk programma zijn eigen sfeertje heeft.

    speciale uitzendingen

    We hebben er al een aantal achter de rug, maar ook dit jaar gaan we weer op locatie een uitzending verzorgen , wat dit gaat worden zal nog een verrassing blijven , maar het zal zeker de moeite waard zijn .

    Royalfm krachtig vooruit

    ook dit jaar gaan we ook weer verder met een aantal verschillende thema's die afzondelijk door de programmamakers in elkaar gezet gaan worden zodat we een aantal genres voor u gaan presenteren op verschillende avonden en tijdstiipen, onze radiomakers gaan ook dit jaar weer voor de volle 100%. Het aantal radiomakers zal nog met een radiomaker versterkt gaan worden , wanneer deze zich bij ons heeft aangemeld, zodat de laatse openstaande dag ook opgevuld is.

    meer

    Royalfm wereldwijd

    royalfm is een radiozender voor iedereen, voor jou ,voor je buren ,voor je familie, voor je kennissen, voor je collega's, echt gewoon voor iedereen en die zich waar ter wereld ook maar bevind in het bezit van een internetverbinding. Even weg van de dagelijkse sleur of stress, of wil je gewoon even op je vakantie luisteren naar muziek van jouw favoriete radiozender, dat kan !. Er is dagelijks wel een radiomaker live. Bekijk de programmering en stem af op jouw favoriete radiomaker, zo zie je maar we zijn altijd bij je in de buurt.

    • willie heinkens , vrijdag 21:00-00:00

    • meld je aan , vrij

    • Meld je aan, vrij

    • ed de vries , zaterdag 22:00-00:00

    • Jazz en Blues (A), zondag 18:00-20:00

    • henk groen , zaterdag 20:00-22:00

    • roy heinkens, variabel

    • Meld je aan , Vrij



  • Onze programmamakers

    Ed de Vries

    Ed de vries 56 jaar jong, in 2002 begonnen samen met z'n maatje willem met radio draaien op Royalfm. Deze oprichters gingen ieder hun weg, en Ed de Vries ging verder met Royalfm tot op de dag van vandaag, deze vrijgezel draait nog iedere zaterdag een heerlijk stukje muziek met telkens weer een ander thema. Deze vader van 2 dochters verzorgt naast de muziek ook nog eens de gehele website en streaming van Royalfm. Ed presenteert nog steeds met liefde een lekker programma

    Henk groen

    Henk Groen, deze jonge getrouwde kerel heeft een aardige muzikale levenservaring, hij weet je dan ook met Jazz-achtige en blues genres aardig te bekoren,en het ook nog eens op een heerlijke manier te brengen met z'n pakkende zware stem. ook heeft deze radiomaker zijn welbekende trio in de uitzending. Deze radiomaker gaat je 2 uur lang voor zien van Smooth muziek, waar geen ontkomen meer aan is. Dames u zijt gewaarschuwd er is geen weg meer terug.

    willie heinkens

    Willie Heinkens 58 jaar jong, ook willie is een voormalig luisteraar die zijn plek heeft gevonden op royalfm om een lekker stukje muziek te presenteren. op geheel eigen stijl weet hij je met klassiekers maar ook met muziek van nu een leuke muzikale avond te bezorgen. Willie is hier gekomen nadat zijn zoon roy heinkens hier een stukje presenteerde en Willie ook de smaak te pakken kreeg.

    Roy Heinkens

    Ook roy zullen we even moeten missen , roy is al een tijdje vader en zal zijn tijd uiteraard besteden aan de opvoeding en vertroeteling van hun kindje , als het weer zover is dat roy weer een stukje 100% nederlands neer gaat zetten op de zender hoort u dat direct, tot die tijd zal 100% over genomen worden of een tijdje niet te horen zullen zijn.

  • Luisteren naar royalfm

    Hieronder een aantal manieren om royalfm om te luisteren

    Je wilt luisteren op je eigen manier, kijk hieronder voor de mogelijkheden

    1. LUISTEREN VIA onze nieuwe PLAYER op deze website KLIK HIER

    Dit is onze nieuwste player , probeer deze zeker uit !!



    2. LUISTEREN VIA DE Player linksboven op deze webste

    Je dient hiervoor wel flashplayer te installeren en bij sommige browsers "toestemming" te geven


    3. LUISTEREN VIA DE PLAYER op de andere webste KLIK HIER

    deze website is ook van royalfm , alleen met een ander soort muziekspelertje


    4. LUISTEREN VIA DE PLAYER op een andere webste KLIK HIER

    Deze website (nederlandseradio.nl)is van derden en een verzameling van bijna alle zenders incl. royalfm


    5. LUISTEREN VIA JE MOBIELE TELEFOON VIA INSTANTRADIO KLIK HIER OM TE DOWNLOADEN

    na het installeren Instantrado openen en op het loepje klikken en zoeken naar Royal fm (let op de spatie ertussen) eenmaal gevonden kun je deze als je favoriet instellen door op het hartje te drukken , druk op play om royal fm overal op je telefoon te beluisteren


  • Steun het goede doel

    Ieder radiostation heeft wel een aantal goede doelen waarvan ze zeggen,dat is het wel waard om daar een keer een donatie aan te schenken, individueel doen we dat allemaal wel. Er is mij gevraagd door de luisteraars er een aantal op de website te plaatsen, daar doen wij natuurlijk graag aan mee en aan onderstaande doelen kun je dus een kleine donatie, wil jij ook een banner op de website van een goed doel, of goede stichting laat het me dan weten dan kunnen we daar uiteraard voor zorgen.




    Goede doelen of organisaties

    Hieronder een aantal organisaties of goede doelen waar je een kleine bijdrage aan kunt leveren, bij iedere oraganisatie of goed doel een kleine uitleg wat ze zoal doen.

    Stichting kika

    Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal (Directeur communicatiebureau Giftkikker). Aanleiding was het verzoek van Prof. Rob Pieters van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam en Prof. Huib Caron van het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam om te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker.


    Stichting dierenlot

    Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren , doneer net als wij een kleine bijdrage

    pink ribbon

    Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. En niet voor niets. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose borstkanker (dit zijn er 41 per dag!) waarvan 3.200 het niet overleven.

  • verzoekjes via onderstaande link

    KLIK HIER


    Vraag je een verzoekje aan voor jezelf of voor een ander , vul dan het formulier volledig in zodat de dj jou naam en de naam voor wie hij bestemd is correct vermeld.


  • privacy policy

    Rechten die rusten op deze website

    waarom rusten en rechten op een website?, dit komt omdat alles wat er op deze website vertoond of afgebeeld staat gekocht is door de eigenaar van het radiostation, niets mag dan ook gekopĂ­eerd worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van het radiostation, meer kunt u lezen terinzage (Wet van 25 januari 1817, Stbl.5) over hoe het een en ander geregeld is betreffende copy right

    Verdere informatie kunt u opvragen

    Mocht u er baat bij hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de eigenaar van de radiozender "de contracthouder die deze radiostreaming heeft gehuurd voor een bepaalde periode en zij die hebben meegewerkt aan het aankopen ontwikkelen en up to date houden van de website". wij zullen altijd kijken of wij u kunnen helpen.

    privacy@demolink.org

  • Royalfm & 2021

    ook dit jaar weer heerlijke muziek

    We kunnen het uiteraard niet alleen daarom hebben wij u als luisteraar nodig en dan bedoelen wij om ons eens een avond te komen beluisteren. er is altijd wel een dag dat uw favoriete genre afgespeeld gaat worden, misschien heeft u wel een favoriete radiomaker,dan kunt u deze ook gewoon steunen door te luisteren en hier en daar eens een verzoekje aan te vragen , al onze radiomakers passen een verzoekje altijd wel in. bekijk de verschillende radiomakers en de uitzendtijden van deze geweldige mensen. u kunt dit uiteraard terug vinden in het menu aan de linkerzijde van de website. Veel luister plezier en we zien u graag terug.

    veel luister plezier